20 de juliol 2016

Tesi v 1.0

Una reaparició a les portes de les vacances pot semblar una mica estranya. Poc temps, poques coses a dir i poca imaginació a l'hora de dir-les; tot contribueix a la inactivitat i l'abandonament d'aquests petits racons de món.

No obstant, avui podria haver estat una mica el dia 0, i no podia deixar passar l'oportunitat de deixar-ho per escrit ni de fer-vos-en partícips als pobres que encara teníeu esperances de que algun dia respirés. I és que en un bloc on a la primera entrada explicava que tenia un examen de biologia a l'institut, i on he relatat les diferents fases de la selectivitat, el pas per la universitat, un màster i els inicis de la tesi amb una beca sota el braç… El dia 0 no podia faltar. Començar a buscar articles, i mirar tesis antigues. Obrir un document Word que es digui Tesi.docx, el qual tindrà mil versions. Començar a pensar en l'estructura, en terminis. El dia d'avui ha inclòs una mica de tot això, i he pensat que podia ser considerat el dia 0, l'inici de final, el fet d'agafar tots els meus resultats i escriure'n un petit llibre.


Amb la boca petita, i el respecte que fa dir-ho, crec que avui oficialment he començat a escriure la Tesi. 

8 comentaris :

 1. Bravo! Molts ànims en aquest viatge!

  ResponElimina
 2. Després del camí que relates, que he anat seguint al llarg de tots aquests anys, només puc dir: progressa adequadament.

  No, és broma. Molts ànims i molta sort, senyora doctora! No serà més difícil agrupar-ho tot, que haver fet els experiments durant quatre anys, segur que quedarà molt bé! Espero que en en diguis alguna cosa més, que aquest és el primer post de 2016! #AsíNo.

  ResponElimina
 3. Molts ànims i endavant ! Segur que et surt molt bé.

  Per cert, jo li diria més aviat v0.01, la v1.0 és quan és té la primera versió completa d'alguna cosa ;P

  ResponElimina
 4. I l’has d’escriure tu? No pots llogar un negre perquè l’escrigui per tu i després signar? Esforçar-se per fer les coses està sobrevalorat

  ResponElimina
 5. Ufff!!! Molta força i ànims!!! Hi ha molts acudits per la xarxa sobre tesis que estan molt bé... et poden servir per desconnectar de tant en tant... ja has fet el primer pas!

  ResponElimina
 6. Felicitats pel camí que has començat avui Laia! Que ho disfrutis molt!

  ResponElimina
 7. tot el que fem a la vida té un punt zero, sort i ja veuràs que amb poc temps seran vàries les caselles amb la fitxa de sortida al punt zero.

  ResponElimina
 8. Peix, gràcies!

  XeXu, doctora encara no, encara no... Quan sigui oficial. I pel fet d'agrupar-ho, diguem-ne que em costa realment la part d'escriure... Tinc més facilitat per raonar, discutir resultats i fer experiments. Escriure, buff... Tinc tendència a entrebancar-me sovint. A veure què en surt!

  Carquinyol, ups... Doncs he ficat la pota. Tot i que he fet la part experimental, sense la qual la tesi no la podria escriure... Es podria considerar un primer pas, no? No cola? Doncs res, v 0.01 .... Costarà de fer pujar aquest número!

  Pons, el becari del becari? Interessant... Però poc factible. Tot i que... T'hi animes?

  Ada, PhD comics, i tant! En tinc uns quants impresos i enganxats per la meva taula, a la feina... Reals com la vida mateixa. Gràcies pels ànims!

  Barcelona m'enamora, això espero, que no acabem a hòsties la tesi i jo! No és la part que més m'entusiasmi, però s'ha de fer.

  Joan, el més complicat és l'inici, realment adonar-se que estàs al punt zero i que ho tens TOT per fer encara. Però tard o d'hora s'ha de començar.

  ResponElimina