07 de març 2015

Sempre tenim alguna cosa a dir...

... i dir-ho per escrit, a través d'un post, d'una carta o d'una postal pot ser una bona manera de fer-ho. Així que avui us presento una manera original d'aprofitar un paper de regal: fent una postaleta d'origami desplegable. És molt senzilla, no cal ser gaire manetes per fer-la, i en deu minuts està llesta!


5 comentaris :

 1. He mirat el vídeo de com fer la postal i no sembla difícil, realment. El que m'encuriosia era la fulla aquesta que sembla enganxada després, però no no, és del mateix paper. Quines coses que feu els manetes!

  ResponElimina
 2. Uau, que xulo! No sembla complicat i aquesta postal fa el seu goig, estàs feta una artistassa. Realment de les coses més senzilles en surten obres d'art.

  ResponElimina
 3. Doncs si, molt bonic el resultat i una bona manera de dir-li a algú una coseta... El paper de regal ha de ser xulo, que n'hi ha alguns que millor llençar-los... Molt bona idea!

  ResponElimina
 4. certament fa més il·lusió això que un miserable whattsapp

  ResponElimina
 5. XeXu, no ho és gens, de difícil! I ja hauries de saber, després de tants posts d'origami i tant que us he fotut la llauna, que l'origami no admet ni tisores i cola! ;)

  Les coses són com som, les manualitats m'encanten, i amb un paper bonic aquesta queda la mar de bé. I no s'ha de ser manetes per fer això, de debò!!

  Ada, com tot, s'ha de triar bé també... Però hi ha molts papers que potser són cutrillos però que en plegar-los fan goig també eh!

  Pons, doncs sí, hehehe. No en faig per a tothom, també envio miserables whatsapps! Però per quedar bé i voler transmetre alguna cosa, és una bona idea

  ResponElimina