18 de gener 2014

He vist un rei

Tot i el risc que comporta fer aquest post (tenint precedents de l'estil Fènix 11:23), us vull mostrar la manera en què a casa es van acabant les restes de dolçaines de Nadal.


Aprofito per recordar a tothom qui llegeixi el post que aquest rei està fet de xocolata, que està molt bo i que mentre ha estat guardat a l'armari de casa no ha sortit pas per anar a caçar elefants. Creieu-me, que jo els indrets de casa on hi ha xocolata els tinc molt controlats. 

4 comentaris :

 1. A Espanya ara, per menys que això, et posen a la garjola. Així que jo de tu aniria amb compte amb les mostres anti-monàrquiques en aquest blog... que no se sap mai qui ens llegeix...

  ResponElimina
 2. El que trobo més greu és que l'hi has tallat el cap sense treure-li la corona, utilitzar aquest simbol et pot portar a la presó segur, però val la pena corrrer el risc perquè segur que la xocolata és més bona.

  ResponElimina
 3. Has decapitat a un rei més aviat, i tal com diu en Xexu, vivim temps en que aquestes cosetes es poden interpretar de moltes formes :P

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies als tres pels vostres comentaris! Donada la meva manca d'activitat els últims mesos, espero que no hi hagi gaire pro-monàrquics que segueixin en bloc... ! Però que consti que jo només ensenyava un rei de xocolata, quines ganes de trobar dobles sentits que té la gent, no?

  ResponElimina