10 de setembre 2012

Errors

Cometre errors és la manera d'aprendre, tant a la feina com a la vida. Ens pot ajudar a saber fer i desfer, o a saber com reaccionar davant situacions que ens resulten familiars. El problema sorgeix, sobretot, en no saber identificar l'error que hem comès. Com el podem arreglar, llavors? Què cal fer? O pot ser que ni tan sols l'haguem comès i que senzillament ens culpabilitzem per ser la solució més fàcil que tenim a mà? 

Intentar arrencar un arbre de soca arrel sempre és més complicat que tallar-lo en rodó pel mig, però ens permet veure què és tot allò que tenim enterrat.

3 comentaris :

 1. Bé, saber que potser hi ha un error ja ajuda. Així la propera vegada ho farem amb més cura.

  ResponElimina
 2. Una mica críptic. Com que no sabem el tipus d'error, és difícil opinar. Si hi ha involucrada una altra persona, una cosa que sol funcionar és preguntar què has fet malament. Si té bona voluntat t'ho dirà. I potser serà que no has fet res i només t'ho penses.

  ResponElimina
 3. Carai, avui porto una de posts més propers. El teu també me'l faig molt proper.

  Tb he comès una errada en una relació que no sé què ha passat, no sé veure l'entrellat, i per tant tampoc sé què he de modificar.

  Potser la clau està en agafar el toro per les banyes i parlar-ho obertament. Però és clar, cal que l'altra part tb en vulgui parlar.

  Tan debò ho resolguis!

  ResponElimina