04 d’abril 2012

En perill d'extinció


Potser el dibuix jo l'hagués dissenyat de manera diferent, però el missatge és clar!

8 comentaris :

 1. Home, ja està bé que els de l'autònoma estiguin en perill d'extinció!! És clar els de la UB persistirem! Sí, ja sé que parles de la promoció, però jo aprofito per fer guerra psicològica.

  ResponElimina
 2. No sabia que a l'Autònoma hi fan biologia. I feu samarretes de promoció? carai!!! He necessitat el comentari d'en Xexu per entendre-ho tot. mmmm, jo tb sóc de la UB i passava de tot el que es movia a la meva facultat, és clar que fent Dret era difícil ajuntar-se amb la majoria que anaven amb camisa Ralp Lauren i nàutiques... hehehehe

  ResponElimina
 3. Hehehee, això, això... extingiu-vos! =P Però perquè acabeu la carrera, eh, no per res! ;) Nosaltres ja estem fent maquinacions de cara l'any que ve. Ens hem de guanyar les garrofes si volem fer un súper viatge de final de carrera!

  ResponElimina
 4. No està malament!!


  Segur que n'hi ha pocs que ho facin en 4 anyets!!

  ResponElimina
 5. Eeeeh XeXu... algun problema amb els autònoms?!?! ;p

  Visca l'autònoma i la seva gespa! A més, nosaltres teníem força afinitats amb els biòlegs!

  Això ja s'acaba!!!!

  ResponElimina
 6. Buuuu Xexu, sort que tinc el Porquet per defensar-me!!! ;) Doncs la veritat és que em sonava que hi havia una miqueta de rivalitat, de vegades, entre UAB-UB... Però jo personalment no l'he notat gens. Ja en tenim prou amb els biotecs i els de grau!


  Rits, sí dona si que s'hi fa bio! de fet és una de les facultats més antigues, la de ciències!


  Yaiza, si extingir-se significa acabar la carrera, en sí no m'importa tant, doncs! La veritat és que en tinc ganes: la universitat està bé, però a fora hi he descobert un món molt molt millor!


  Alasanid, no et pensis, jo crec que molts s'han espavilat i si volguessin podrien tancar expedient al setembre. Però en conec a bastants que l'any vinent faran un any sabàtic, mig d'erasmus, mig de vés-a-saber-què... Però jo tinc plans, ja ho saps! ;)


  Porquet... si es pot preguntar... tinc molta curiositat per saber què vas estudiar, tu! ^^ I ara que ve el bon temps toquen sessions de prendre una mica el solet a l'herba amb una bona lectura, si tinc temps material!

  ResponElimina
 7. No és un pique real, com a les universitats americanes, però són les dues grans (UPC a banda), i és normal que ens fem rabiar una mica.

  No patiu Laia i Porquet, sou molt macos, tothom té defectes, però us perdonem.

  ResponElimina
 8. Doncs jo també vaig passar per la UPC (sóc un esquirol), i per la URL, i per la KTH, per la UOC i fins i tot vaig posar una poteta a la UB...

  A la UAB què vaig estudiar? Et donaré una pista... quins estudiants tenen més fama de fumetes que els de biologia??? (i això que aquests ja en tenen bona fama...) ;p

  ResponElimina