29 de gener 2012

Óssos de cotó de sucre

Quan l'he vist era un home que trucava a la porta.

Quan he tornat d'agafar la càmera era un ós que es llençava sobre la presa, amb un gep una mica estrany...  

A hores d'ara, s'ha difós entre la resta de núvols...I sí... Ja tinc càmera!!!! Falta dominar-la, avui en dia les compactes tenen moltes pijotades i no sé com optimitzar-la encara. Tot arribarà!

9 comentaris :

 1. és com tot....molta pràctica per obtenir bons resultats....

  ResponElimina
 2. Fa il·lusió, oi? Jo vaig matar la meva i aquest Nadal me n'ha dut una altra...i tens raó, hi ha tantes coses que...millor l'automàtic!

  ResponElimina
 3. uns blocs de pisos força lletjos, no?

  ResponElimina
 4. Sempre fa il·lu tenir càmera nova, aprofita ara que en deus tenir moltes ganes per aprendre i fer un munt de fotos. Després segur que podràs capturar els homes que truquen a la porta i els óssos.

  ResponElimina
 5. El millor de les compactes és que pots tenir-les seeempre molt a mà!! I captar tots els núvols que t'interessin. Ja ens ho aniràs ensenyant, no?

  ResponElimina
 6. doncs a portar sempre la càmera a la bossa i així explicar-nos tots els detalls que vegis!

  ResponElimina
 7. Apa a pràcticar i a mostra-nos els resultats !

  ResponElimina
 8. Compte que les compactes enganxen... hi ha gent que dispara a tort i a dret i veu el món més a través de la càmera que no pas dels seus ulls... ara, molen i fan unes fotos tan dignes com les reflex.

  De fet, totes les fotos que jo faig a muntanya, que m'encaaaaaaanten, són amb una compacta! (evidentment passo d'endur-me la rèflex muntanya amunt!)

  ResponElimina
 9. Garbí, doncs hauré de practicar :)


  Zel, hahaha, la vaig fer amb el mode automàtic! Amb tantes opcions vaig pensar: Millor decideix tu! Aquesta és la meva primera, no n'havia tingut mai cap meva. I que duri!


  Pons, molt bonics no són (i encara sort que no he enganxat els pisos baixets que hi ha davant). Però és el que hi ha ^-^ Les casetes del barri del costat són més boniques, ja aniré a practicar amb la càmera allà!


  Xexu, va ser una paranoia, un cop d'ull i pensar: un senyor! I al tornar: un ós! Potser encara anava mig adormida...


  Yaiza, i tant! Ja aniré penjant coses! De moment no m'atreveixo a fer-la voltar gaire perquè no tinc funda per dur-la i encara se'm trencaria!


  Rits, encara us acabaré avorrint! Les dosificaré!


  Carquinyol, a veure si em surten fotos com les teves, que hi tens molta traça! Aquella que vas fer d'en Winnie the Pooh se'm va quedar gravada! :)


  Porquet... Uff, les teves fotos de muntanya són insuperables eh! A veure què hi veig, jo, a través de la càmera... ;)

  ResponElimina