01 de febrer 2011

Què tenim?

Després de La feina ben feta...

El nou anunci d'Estrella Damm 2011. També m'agrada!


9 comentaris :

 1. El vaig veure ahir al vespre a TV3. Em va semblar molt i molt bo!

  ResponElimina
 2. estic d'acord amb tu, també m'agrada

  ResponElimina
 3. doncs, encara no sé perquè, però no m'acaba de fer el pes... trobo una mica suat això dels lipdubs...

  això si, s'ha de reconèixer tot el que s'hi diu (encara que sigui spot del Barça i de l'estrella) i que en Quim Gutierrez és el Quim Gutierrez i que els Amics estan guapetons, guapetons amb corbata i tot!!!

  ResponElimina
 4. Saben com tocar-nos la fibra, sens dubte. Està molt ben trobat, com l'anterior que ven fer. Els publicistes d'Estrella Damm són la pera, a diferència dels de San Miguel, que els mataria.

  ResponElimina
 5. Ja va bé que anem escombrant cap a casa que bona falta ens fa......molt bo l'anunci

  ResponElimina
 6. Bufffff se m'ha posat la pell de gallina! No l'havia vist encara! :)

  ResponElimina
 7. Doncs a mi no m'acaba de convèncer. Trobo que és més del mateix, no?

  Ah, i per cert, molt omplir-se la boca de Catalunya, però... ja etiqueten en català?

  Res, deixa-ho, serà que tinc el dia girat!

  ResponElimina
 8. A mi em va arribar molt més l'altre, però reconec que aquest no estàs gens malament tampoc! ;)

  ResponElimina
 9. Bé, ja veig que a molts de vosaltres us ha agradat! Jo el vaig trobar força encertat, i és senzill i directe. Sí que és cert que s'assembla a l'altre, de la materixa manera que de vegades hi ha autors que en llegir-ne un llibre en tens prou, perquè el segon, el tercer, el quart... només en són una rèplica.


  MC ABEU. A mi també m'ha agradat! No l'he vist per la tele, encara!

  MIREIA. Doncs ja en som dos :)

  RITS. No és ben bé un lipdup, no? Sí que es van tornant ells a l'hora de parlar, però ho fan molt bé, ho integren de conya. I sí... ja els hane scollit bé als actors, ja! Fan molta patxoca!

  XEXU. No recordo ara cap anunci dels de San Miguel, ja hi faré una ullada... Ja estic avisada, però. I sí, saben tocar-nos els punts febles!!

  GARBI24. Si no tenim ni aquestes espurnetes... Hem de ser nosaltres qui faci el primer pas perquè el sentiment es faci palès.

  FINESTRETA, doncs ja no podràs dir el mateix :) És xulo, oi?

  PORQUET, en això sí que tens raó, no t'ho negaré pas. No ho sabia, m'agrada l'anunci però la cervesa en geenral no gaire, així que això de l'equitetatge se m'escapava. Però estaria bé que "prediquessin amb l'exemple". De dia girat res, home, a cadascú li agraden unes coses o altres! :) A mi l'anunci em va fer patxoca, m'agrada el que s'hi diu i com ho diuen.

  JOANFER. L'altre va ser un moment d'explosió, va ser el primer i en un context diferent, crec. Primer, que aquest sí que és cert que se li assembla en el format; i segon, que estava escrit en vers, i tot el boom que va causar el Barça amb les sis copes... Estàvem en calent, encara. Però aquest també està bé, crec que ajuda a que no ens acostumem a les coses, que no les preguem com a rutines i deixem de prestar-hi atenció... les hem de seguir valorant, soprendre'ns del que tenim!

  ResponElimina