18 de novembre 2009

Setmana de la Ciència '09 (III)

Avui dimecres, Dia de Mercuri, alcem la vista cap al cel...

[Si cliqueu a una opció us sortirà si és correcta o no, i tornant a clicar sobre el mateix botó podreu tornar a la pàgina principal per poder llegir les altres repostes]

10 comentaris :

 1. És realment curiós. Ara imagina que vas navegant per l'espai i pum! Xoques amb el disig de moltes dones (i homes).

  Ara sí, quan vagi a dormir s'acabarà la ratxa.

  L'evolució estel·lar és fascinant.

  ResponElimina
 2. Això no s'ho creu ningú, home. Hi ha gaires dades al respecte de que alguna nana blanca s'hagi convertit en un diamant gegant? No ho crec pas. Evidentment, aquesta l'he fallat.

  ResponElimina
 3. weno a la segona... què hi farem!! I no direm res més per a no donar pistes :!

  ResponElimina
 4. hahaha! Jo, com el XeXu, incrèdula fins al final! Les he hagudes de prémer totes fins arribar a la quarta, la del diamant, la qual no podia acceptar com a certa!

  M'estàs dient que a l'univers hi ha diamants gegants volant????

  ResponElimina
 5. uf... doncs tu, tota aquesta gent que es dedica a foradar la Terra per trobar diamants que se'n vaig cap a l'espai exterior.

  A mi m'agradava l'enana verda, vès.

  Un petonàs, guapa!

  ResponElimina
 6. Jo he clicat l'última opció, pensant que transformar-se en diamant gegant, mai. I mira, era la bona, doncs sí, molt sorprenent. O sigui, que si anem a l'espai, ens podem fer rics? Petonets!!

  ResponElimina
 7. Uala! Jo l'he clicat en segon lloc, però només perquè la primera no l'he encertat i aquesta era la primera resposta!
  M'he quedat ben parada!

  ResponElimina
 8. Alasanid, si un de petitó ja deixa meravellat per la complexitat que té... un de tan gros ha de ser per caure de cul.


  Xexu, evidentment que es poden equivocar, les mesures les van fer medint les pulsacions que l'estrella emet, com si fos un sismògraf, i amb això n'han fet aquesta hpòtesi... però per què no pot ser factible? Aquest any van donar un Ig Nobel a uns que van fer diamants a partir de tequila!


  Carquinyol, demà hi haurà més sort, segur! ^^


  Núr, si més no...és la hipòtesi vigent! lògicament per a que adquireixin l'aspecte amb el qual nosaltres identifiquem els diamants de joiera caldria feina!


  Elur, ja diré que en fabriquin alguna! ;)


  Instints, l'estrella aquesta és mooooooooooooolt lluny, i de moment, per les proves dutes a terme sembla que és factible. Però segur que si existeix algú hi arirbarà abans que nosaltres!


  Tirai, misteris de l'univers! ;) Si és que sempre creiem que ho tenim tot a l'abast, i la de coses que queden per descobrir... quina intriga, dit així!

  ResponElimina
 9. Bien!!! Aquesta sí que la sabia!!! :-D

  M'ha fet molta gràcia l'opció de les enanes verdes!!!

  ResponElimina
 10. Ja ho he llegit això de l'Ig Nobel i també em semblava un camelo. També vaig llegir un estudi científic que investigava si realment els alls repel·lien els vampirs. I com que no tenien vampirs disponibles, com a model experimental agafaven sangoneres, per allò de que xuclen sang... lamentable.

  ResponElimina