13 de setembre 2008

UCI

La d'avui és una mala notícia: tinc el meu ordinador a la UCI, amb greus traumatismes cranioencefàlics i una hemorràgia interna que tractarem d'aturar amb la major brevetat possible. Tots estem expectants de com evolucionarà, les properes hores són crítiques per al pacient i determinaran el seu estat de salut. Els metges només ens diuen que cal esperar, però això posa dels nervis! No puc entrar dins del quiròfan perquè agafaria un bisturí i no sabria què fer-ne, potser tallaria el cable vermell quan tothom sap que el blau és el que desactiva la bomba... i al final li faria més mal que bé.Un dissabte patint...


PS:
xexu, perdó si aquesta nit, una de les ambulàncies que no et deixa dormir ha estat la meva!

12 comentaris :

 1. Vaig sentir una ambulància, però encara no havia anat a dormir, i durant la nit no n'he sentit cap més. Però escolta, això era una emergència absoluta, i per casos així no hi ha queixes que valguin, era prioritari! Espero que es millori, i que torni a estar operatiu ben aviat.

  ResponElimina
 2. Ai mare, quin patir!!! Això és terrible noia! Buf... tranquila, que segur que tot anirà bé i es recuperarà. Avui en dia la ciència fa miracles!!!
  Ànims!!!

  ResponElimina
 3. Oh!

  Espero que això del traumatisme cranoencefàlic no sigui perquè hagi caigut a terra!

  S'ha de recuperar ràpid, que qualsevol dia et manen fer un treball, ara que ja comences :-P

  ResponElimina
 4. aquestes coses sovint s'arreglen amb un reajustament... o un trasplantament !! Tot depèn dels símptomes.

  ResponElimina
 5. ooooh!!! sé exactament com et trobes!!!! snif!!! el meu va sobreviure a l'operació sense seqüeles. Espere que el teu també sobreviurà! ànims!

  ResponElimina
 6. Hi ha novetats del malalt? Espero que es recupero aviat... molta sort!

  ResponElimina
 7. tranquila, que es curarà!!! La ciència està molt avançada avui dia... petonets!!

  ResponElimina
 8. Quin tràngol!! Espero que es recuperi ràpid, bufona. Molts petonets.

  ResponElimina
 9. Ja està saaaaaa!!! ha tingut una mica d'amnèsia, però m'ha dit que ja ha recuperat tota la memòria i de pas, ha fet una mica de neteja i ha tret tot allò que no volia. ^^ En el fons només calia formatejar-lo, i sembla ser que amb algunes instruccions d'un ajudant sóc capaç de fer una operació d'urgència al meu ordinador!! Visca!!!

  ResponElimina
 10. Pobret!!!
  Com li està anant el postoperatori???

  ResponElimina