12 d’agost 2008

Ve o no ve?

Sóc a la vora de la platja. Esperant-lo, a veure si treu el cap d'un moment a l'altre. Ho farà? No? Trec el moneder i una moneda de cinc cèntims. La llenço a l'aire moltes vegades, entretenint-me. I ara va la bona: cara o creu? Cara és que sí, creu és que no. Cara, i ric. Mai no està de més mantenir l'esperança i tenir la il·lusió, la mica de guspira dins el cor que et manté dempeus, esperant-lo. Treu el cap, va. T'invoco, en certa manera. Intento llegir-te el pensament, influenciar-te aquest meravellós instrument subcranial que no descansa mai, que dorm a estones, que parla sense que el poguem sentir.

-Gaspar no siempre viene, a veces está una semana o más sin aparecer. L'home, d'uns seixanta anys, seu en un bloc de ciment que hi ha al port, i les seves mans, desgastades i envellides pel pas del temps, arreglen els nusos i les petites fisures d'una xarxa.

Com ha endevinat que l'estic esperant? Serà pel pareo estampat amb dofins... o les arracades de dofins... o el punt de llibre amb forma de dofí que marca la trentena pàgina del llibre que treu el cap de la bossa... (tinc totes aquestes coses, però no m'ho poso tot a la vegada com si fos un uniforme eh!)

- Bueno, esperaré un ratito más, gracias... Que abans ha sortit cara, a la moneda. I confio en las meigas també, qui sap si tenen una estoneta lliure i es compadeixen de mi. O ella!

Però no ve. No passa res, era massa difícil. Potser més endavant, qui sap, som capaços de posar-nos d'acord i coincidir en alguna cita.

[M'agradaria poder contrastar aquest post al tornar. A veure si tinc la sort d'equivocar-me!]

3 comentaris :

 1. uiui! els encanteris de la Fada són molt poderosos! a veure si entre tots fem una mica de força i el pots veure abans de tornar a casa!!!

  ResponElimina
 2. Espero que el puguis contrastar i que el resultat sigui que sí, que vas veure en Gaspar :-)

  Bé, quan et passis per aquí, ja ho explicaràs!!!

  ResponElimina
 3. ummm No portes totes aquestes coses a l'hora? quina decepció :-( jo q pensava q si mai et veia et reconeixeria ipso-facto

  ResponElimina