22 de juliol 2008

Joc brut (II)


- A veure, vam quedar en que si tu m'ho portaves jo complia amb el que havíem acordat, no? Doncs ja veus que si tu tens paraula, jo en tinc.

- Mentida! Això no és pas el que vam pactar, em vas prometre que si t'ho duia m'ensenyaries que ella està bé! I això és una porcada... Malparit, què li has fet...

- I jo que creia que t'agradaria... I no tolero que diguis que faig trampes, perquè encara que jo hagi establert les regles del joc, que per cert tu vas acceptar, les he complert al peu de la lletra. Jo he complert la meva paraula, literalment, i tant! Ara bé, la idea que tu te'n fessis ja no la puc controlar, si et vas muntar una pel·lícula o no em vas saber interpretar, això ja no és culpa meva. Doncs què vols que et digui, a mi m'agrada, li trobo un punt sucós i tendre fins i tot. La bossa plena a canvi de que et demostrés que està bé. La part de veure-la presencialment te l'acabes d'inventar, no ho he dit pas això. I ellà està bé... i tant que està bé, molt! Per sucar-hi pa! Té un bon cos, una carona i unes faccions perfectes, una pell tersa i suau, uns pits ben proporcionats... No, no, una mica massa grans, veus? Això ja no m'agrada tant, que s'ha fet la cirugia o què? Les ties de plàstic no em van gaire, però què hi farem. Però no em diguis que si te la mires bé, ha sortit de conya. És fotogència i tot! És claaaaar... no hi havia pensat, que és ta germana... Potser això et frena una mica, però no te n'estiguis home! Pren-t'ho com si fos una revista pornogràfica qualsevol. Collons, i encara dius que no està bé... quin tros de dona!

- Com li hagis posat la mà al damunt o com t'atreveixis a fer-ho et juro que...

- Au va, no et posis a la defensiva superheroi. Que et penses que se l'ha tret ella sola, la roba? Fas una mica tard per amenaçar-me amb això, no creus?

- Jo t'he dut la bossa amb el quilo de cocaïna que em vas demanar amenaçant-me per telèfon, per tant ja te'l pots fotre per on et càpiga i tornar-me a ma germana! Vés a la merda i torna-me-la cabró!

- Nxt, nxt... No anem bé senyor meu, no anem bé. T'ho torno a repetir: el meu joc, les meves regles. Que no t'agrada jugar o què? A tothom li agrada jugar! Si jo la bosseta aquesta només la volia per això...

- Què collons fots? A l'aigua? Ho acabes de llençar a l'aigua??? M'has fet robar el quilo aquest de merda del departament per res, i per això m'has fet venir al moll? Només per passar-t'ho bé? Per fer-me bobejar? Respon-me d'una vegada hòstia! Què més vols??

- Hehehe, per fi ho entens coi! És un joc!! Es tracta de divertir-se! Que bé, que bé, ara que per fi ho entens ja et puc explicar una mica de què va tot això. I no et queixis tant, que treballant a la policia no t'ha sigut gaire difícil entrar al departament i aconseguir la droga, oi que no? Bé, com que tu pertanys a un altre departament potser hauràs hagut de firmar algun document per endur-te la coca, i per tant, per lliurar-te de qualsevol responsabilitat, hauràs fet sevrir un nom fals per curar-te en salut. Ai que llest que ets! Però han canviat altre cop les regles, ara ja no vull que sigui de dos jugadors! No diuen que contra més serem, més riurem? Doncs per la teva informació, he enviat un petit comunicat anònim a comisaria, i a hores d'ara deuen estra revisant les entrades i sortides de material. Encara que el nom sigui fals, sempre poden comprovar el número de placa... I si veuen que no existeix? I si descobreixen que fa dos dies que no passes per allà? Sí! Vindran a buscar-te! Vindran a jugar! Veus que bé!

- ...

- No dius res? Mira que ets avorrit...

- I ara què? I ARA QUÈ? NO VOLS JUGAR? DONCS AU JUGUEM, VA, ARA QUÈ?????

- Hehehe... la cosa s'anima... i tu també. Perfecte, ets mereixedor de passar a la segona casella del tauler, a la segona pantalla. Demà ens veiem aquí. Té, agafa. I encara que hi he convidat uns quants jugadors més, et recomano que no t'acompanyin o si no... Bé, què t'he de dir a tu, no? [ ;-) ] Au, fins aviat!

- Que malparit arriba a ser aquest boig... Però què és això? No ho entenc hòstia!

6 comentaris :

 1. Cada cop m'agrada més un dels dos.

  La situació es va posant interessant.

  ResponElimina
 2. ale, ale, aleee!!! i ara què??? ains, ains...

  ResponElimina
 3. Ohhhhhh noieta que engaxada em tens, espero ansiosa la tercera part, quins nervisssssssssssss

  Petons maca!!!!

  ResponElimina
 4. Definitivament, aquest paio és insuportable. Ei són caràcters del Senyor dels Anells? Alguns em recorden molt a les lletres aquelles dels elfs, però fetes a mà.

  ResponElimina
 5. oh alasanid, ja tens preferit? Que bé!!! Me'l puc imaginar... :P

  ---

  Whatever Will Be, Will Be nimue!!

  ---

  encara hauré creat un culebrón d'aquests jomateixa! petons!

  ---

  Mmmm a aquest joc no ho sé, llum! Però a l'scrabble sempre guanyo! :P

  ---

  Mmmm no sé si surten al senyor dels anells, xexu, però són més antics XD

  ResponElimina