11 de març 2008

A pecar sigui dit!

M'ha fet gràcia veure a la televisió que el Vaticà ha ampliat la llista dels set pecats capitals. Els set originals la veritat és que no els sabria recitar de memòria, segur que me'n deixaria algun (mai me'ls han fet aprendre ni hi he tingut pas interès): luxúria, l'enveja, la supèrbia, l'avarícia, la gola i... veieu? Ja me'n falten. Bé, que per si no en teníem prou, ara haurem d'anar més en compte si no volem anar a l'infern i estar-nos-hi durant tota l'eternitat, ja que la llista s'amplia: als set ja existents el Vaticà n'ha afegit set més: els pecats capitals del segle XXI en diuen. I atenció, que són aquests (ja en podeu fer una llista amb lletres ben grosses i penjar-vos-la a l'habitació, perquè no se us oblidi eh!)

En primer lloc... L'ús d'anticonceptius i la resta de violacions bioètiques! Toma ya! Em sembla que si comencem així, hi haurà cua per poder entrar a l'infern! Un trosset de làtex o una pastilleta els fa tanta nosa? O és una mesura de pressió per solucionar això de l'envelliment de la població?

En segon lloc... Els experiments com la manipulació genètica amb cèl·lules mare! Sí senyor! Què és això de fer proves i investigar per tal de curar el càncer i altres malalties? No i no, que patir també forma part de la condició humana, no? I si el mateix Papa es posés malalt? No i no, no el curarem oi? Perquè tot el que s'hagi descobert a través d'aquesta via és pecat! Encara que si la clonació fos molt viable... Podrien crear exèrcits de Papes! Ostres, això em comença a fer por...

En tercer lloc... La drogoadicció. Hem de ser conscients que moltes drogues poden curar malalties en dosis adequades i seguint un tractament; però no estic tampoc a favor del consum incontrolat d'aquestes substàncies.

En quart lloc... La contaminació del medi ambient. No dic que estigui a favor de la contaminació, ans al contrari: crec que estem destruint poc a poc el planeta i que això ho hem d'aturar d'alguna manera. Però el que em fa gràcia és que sigui considerat pecat. A partir d'ara, quan s'escolleixi un nou Papa, res de fumata blanca eh! Que amb un tiriri de trompeta ja n'hi ha prou! I res de Papamòbil tampoc! Amb bici, hombre ya!

En cinquè lloc... Contribuir a accentuar la distància entre rics i pobres. Es claaaaaaaaaar, com que l'Església maaaaaaaai demana dineeeeeers i sempre vetlla pels pobreeees... Ni que els diners que reben vinguessin dels més rics! Bé que quan paren la mà no miren pas qui tenen davant dels nassos! Ah! Ara ho entenc! Volen tornar-se a acostar al poble, a guanyar-se la seva confiança, no? És això? Que la distancia entre rics i pobres s'ha accentuat i s'ha retallat? Que ENS hem distanciat d'ELLS, potser?

En sisè lloc... La riquesa excessiva. I jo que creia que el Papa mai havia pecat i ves, ara s'inculpa a ell i tot. Mira que és bona persona eh...

I en setè i últim lloc... Generar pobresa. I crec que ja no tinc forces per dir res més...

Així doncs, aneu amb compte i no pequeu! Que diuen que allà on hi ha Satanàs fa massa caloreta!

9 comentaris :

 1. tu tampoc els hi facis massa cas que pel Vaticà sembla que hi ha almenys un que té unes idees força "curioses", i sinó mira els resultats del Vaticà en aquesta web

  No, si al final en Chiquito tindrà raó i serem una colla de "pecadores de la pradera" jaaaaaaaar

  ResponElimina
 2. On es demana tanda per entrar a l'infern? Veig que m'haig d'apuntar. Fan regals per tenir molts punts?

  Salut!

  ResponElimina
 3. doooncs... l'infern se va a omplir més ràpid... buf!

  ResponElimina
 4. Tots els nou pecats són una immensa ximpleria. Com a prova, els tres darrers, quina manca d'imaginació, devien voler que fossin 7, per tradició, però no se'ls acudia res més, i de un en van fer tres.

  Has de saber que tot el que sigui pecat, no val per la església. Ells sempre fan el que els surt dels ous, i som els de fora els que no podem fer res.

  No trobaria malament que ells es posicionessin en contra de totes aquestes coses, perquè de fet, ja ho havien fet. Però els pecats com a tals, són coses individuals, pròpies de la condició humana. No sé què els ha agafat en fer pecat capital a aquestes altres coses, però ja els val. Són incongruents i no tenen sentit. Fer servir anticonceptius és pecat? No, és clar, és molt millor agafar el SIDA.

  Bé, diria tantes coses, que m'allargaria massa, cap d'elles no seria bona. Que es retirin ja, i que reparteixin els seus diners entre tota la població. Actualment, la ideologia ha canviat. Ja no necessitem salvar la nostra ànima, Déu ja no ens fa por. Ara només hi ha una cosa que mani, els diners. Que ens donin els seus i estarem molt millor.

  ResponElimina
 5. Et falta l'ira! jejeje

  Jo crec que els han "inventat" perquè ells també volien anar a l'infern... els cometen tots menys els dos primers. I s'han descuidat d'afegir-hi la pederastia... que en són d'oblidadissos quan volen...

  Quin mal rotllo trobar.me el ratzinguer zeta a l'infern, tu... què s'ha de fer per acabar al purgatori????

  petons!

  ResponElimina
 6. Doncs mira, anem-hi tots a l'infern doncs! L'Esglèsia està taaan desfassada...
  Hi ha tantes coses a dir, millor t'ho resumeixo amb un És que no tenen vergonya!!!
  Un post molt bo! :)

  ResponElimina
 7. Haurien de mirar en quants d'aquests pecats ells mateixos hi cauen.

  ResponElimina
 8. Apa...
  Aquests prediquen el que no creuen!!!

  ResponElimina
 9. Hahaha! ostres, mare meva... i aquest home és representatiu?? perquè si ho és, el vaticà no és el que jo creia... :P

  ---

  Ui jansy, és gratuït! Només cal que facis alguna d'aquestes coses taaaaaan sacrificades i ja està!! Potser tens un bonus per al sauna o alguna cosa així si ets molt molt pecador ;)

  ---

  Ai nimue, i a sobre a tu t'agrada la caloreta... :P Ho trobarem tot ple!!

  ---

  Tens raó, xexu. No saben adonar-se de com ha evolucionat la societat. No som a l'edat mitjana, ja no ens espantem davant la paraula "pecat" o "infern". Ara que has dit això de la SIDA... Seria molt graciós (entre cometes eh, que jo no vull mal a ningú) que un bisbe o un papa morís d'aquesta malaltia... Més que res per saber quina excusa en donarien (bé, ara que hi penso, ja s'encarregarien d'encobrir-ho...). I sí, massa diners que tenen i quina mala distribució en fan :(

  ---

  Ratzinguer zeta??? Hahaha! mm no crec que aquest tingui cap tipus de poder especial... si en tingués, seria interessant i tot l'home XD

  però l'infern és molt gran, elur. Jo sóc partidària de pecar una miqueta i allà baix, doncs ja l'evadirem com sigui ;)

  ---

  Es exactament el que li he dit a en xexu, Terra... està molt desfasada!! Jo també prefereixo anar a l'infern ^^

  ---

  doncs entre la fumata blanca, el papamòbil, i tot això de la riquesa i la pobresa... jo diria que uns quants Jesús! per cert, benvingut!!

  ---

  Eli, benvinguda! és que alguna cosa han de predicar... sinó diríem que "no fan res" i que només són "un ninot" ;)

  ResponElimina