05 de novembre 2007

A que estic maco? (II)

Apa, aquí teniu el segon vídeo de l'experiment de l'autoreconeixement davant el mirall dels dofins. A veure aquest què us sembla...

5 comentaris :

 1. Mmm... aquí sembla que se li comença a pujar la mosca al nas, i que veu que alguna cosa passa. O pensa que el dofí que té davant dels nassos és ruc i l'imita, però crec que comença a saber de què va la pel·lícula.

  ResponElimina
 2. A l'Oceanogràfic jo diria que la beluga a vegades bé al vidre pels moviments de la gent, però uns altres bé a mirar-se ella. Una beluga coqueta?? qui sap !!

  ResponElimina
 3. Perfectament d'acord amb en Xexu.

  Les belugues tenen pinta de ser força presumides... XD

  ResponElimina
 4. Hola!! no em coneixes! però buscant una cosa per una assignatura de la uni son unihemisfèric, m'ha sortit el teu blog!
  I realment m'ha ajudat molt el que hi explicaves! a més em sembla molt interessant!
  pq m'agraden molt els animals!
  Jo de fet, tinc un blog que parla sols d'animals, lo que passa es que només hi vaig posar un post...després ja no he tingut més temps, però quan en tingui tornaré a escriure.
  Tot i que potser passa un temps :S
  Doncs, m'ha agradat el teu blog.
  El meu blog es: http://hermanospeludos.com
  XD
  ¬¬ quin nom eh!
  :*
  Núria

  ResponElimina
 5. Perdó pel dia de retard...

  Xexu, jo també coincideixo en què sap de què va la cosa... segurament perquè si pensés que allò que veu és un altre dofí, intentaria entrar-hi en contacte i xocaria contra el mirall, no? Són uns animals molt gregaris i encara que no ens ho pensem, estan en contacte constant quan viuen en llibertat: es toquen les aletes, es freguen els cossos...

  Ui acrquinyol amb les belugues ja no s'ha experimentat, totes les proves es fan amb dofins mulars perquè de moment és l'animal més sociable i més "mal·leable", vull dir que té facilitat per aprendre tot allò que li ensenyin. Però si hi ha belugues a un dofinari vol dir que també són de les espècies més sociables, així que no dubto pas que també tinguin aquesta capacitat d'autoconsciència. Ai,i s sempre fent-me dentetes amb l'Oceanogràfic! (és broma eh! m'encanta que me n'expliquis coses!)

  Són molt curioses també, alasanid!

  Benvinguda núria! ostres, quin honor ser una mini-font d'informació científica! Doncs bé, ja faré una ullada al teu bloc i ànim, i a escriure més posts! (si necessites algun tipus d'informació del son unihemisfèric, tinc algun article que he fet servir pel treball de recerca, si t'interessa... però són en anglès :P)

  ResponElimina